Ulei esenţial de lavandă

20.00 lei

Ulei esenţial de lavandă într-o sticluță de 10 ml, cu picurător.

 

Descriere

_MG_2346
Uleiul de lavandă se poate utiliza în diferite întrebuințări ce vizează îngrijirea corpului și părului.
Lista de beneficii ale lavandei este tot atât de vastă, precum modurile în care este folosită: ca parfum, dezinfectant, deodorant, afrodiziac, insecticid natural sau calmant pentru sistemul nervos.
Uleiul esenţial (eteric) de lavandă este obţinut prin distilare din floare şi are un miros puternic, lemnos, floral şi uşor dulce. Datorită compoziţiei chimice, uleiul esenţial de lavandă are acţiune relaxantă, reconfortantă, cicatrizantă, antiinflamatoare, cu o largă utilizare în industria cosmetică şi este unul din ingredientele frecvent utilizate în industria parfumurilor. Datorită acestor proprietăţi uleiul de lavandă se regăseşte şi în multe din produsele pentru copii (produse de îmbăiat, pentru masaj, pentru curăţenia intimă etc).
Prin folosirea în aromaterapie, uleiul eteric are acţiune benefică în insomnie, stări depresive, stres, dureri de cap şi migrene. Acţionează favorabil asupra inimii, calmând palpitaţiile şi reducând tensiunea arterială, parfumează plăcut încăperea şi ajută la îndepărtarea insectelor. Este potrivit a fi utilizat în caz de surmenaj şi iritabilitate.
Prin acţiunea sa antispastică, decongestionantă şi antiinflamatoare, este util şi în problemele sistemului respirator. Având un efect de echilibrare şi fiind profund calmant, uleiul de lavandă este indicat pentru persoanele sensibile, deprimate sau stresate.

Observaţie: Datele prezentate aici sunt cu titlu informativ. Ele fac referire strict la acţiunea terapeutică pe care uleiul esenţial o are în aromaterapie. Altfel de întrebuinţări necesită o consultaţie medicală de specialitate.

Informații suplimentare

Cantitate

10 ml

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Ulei esenţial de lavandă”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *